2013. szeptember 23., hétfő

A Journey Home

Tolna és Baranya megye az utóbbi időben szinte fürdik a jobbnál jobb új, modern csapatok zenéjében. A régió amúgy is igencsak pezseg mostanság, hiszen minden héten akad valahol egy iszonyat buli a környék zenekarainak összefogásának köszönhetően.
A Sonic Rise, a Rebel for Life, a Dirt not Buried, Dirty Down és a Coldharbour Lane és persze sok-sok más remek zenekar mellé, most újabb kiváló core csapat tűnt fel a színen, A Journey Home névvel.
A szekszárdi zenekart idén nyáron alapították hárman, majd később négy főre bővült a létszám.
Dobos híján nem álltak neki feldolgozásokat játszani, hanem rögtön fejest ugrottak a saját számok írásába és felvételébe.
Ennek eredményeképp a napokban ki is adtak egy két számos demót, amit lejjebb meg is hallgathattok. Ha minden igaz, hamarosan egy több dalos EP is napvilágot lát majd.
Az eddig kiadott dalok üdítőek és sokkal inkább a /számomra/ klasszikus metalcore bandák irányába kacsintgat. Habár saját elmondásuk szerint az EP nótái inkább modernebb hangvételűek lesznek.
Énekileg iszonyat erős. Adrián tehetsége már az előző zenekarában, a Let the Water Rise-ban is megmutatkozott, illetve néhány cover videóban is villantott, de igazán itt érzem kiteljesedni. Csak semmi finomkodás.
Fényes jövőt remélek nekik. 

Sós Dániel - gitár
Nagy Bence - gitár
Kovács Gábor - basszusgitár
Miskolczi Adrián

https://www.facebook.com/ajourneyhome?fref=tsLen