2013. augusztus 19., hétfő

Újra-újra nyitás

Sziasztok!
Igen-igen tudom... nyilván kicsit nehéz lesz újra feltámasztani a blogot ennyi kihagyás után. De elég erősen bűntudatom van amiatt, hogy gyakorlatilag egyik napról a másikra, szó nélkül itt hagytalak titeket. Bűntudatom van, mert látom hogy mennyire küszködnek zenekarok a promócióval és én mégsem próbálok nekik segíteni.
Szóval most eljött az idő hogy ismét elővegyem a fekete madaras zászlót és fejest ugorjak a magyar zene tengerébe. Viszont most ti is minden eddiginél jobban kelletek. Az érdekes cikkeket kérlek osszátok meg, lájkoljátok, ajánljátok ismerősöknek. Leginkább ezzel tudtok segíteni kedvenc előadóitoknak, zenésztársaitoknak.
Szóval...

Kedves zenekarok, szólisták, hangmérnökök, koncertszervezők stb.!
Ha szeretnétek lemezkritikát, zenekarbemutatót, interjút, ha van új klipetek, ha lesz valahol koncertetek hamarosan megjelenik új lemezetek/EP-tek, szeretnétek a munkásságotokat bemutatni, várom a leveleiteket a Blackbird Facebook oldalára, illetve az on.the.otherside@hotmail.com e-mail címre.
Keresek továbbá hangszereseket, dobosokat, gitárosokat, basszerosokat, akár billentyűsöket és samplereket akik bemutatják hangszereiket és elmondják hogyan/mivel operának a színpadon, a stúdióban vagy akár a szobájukban.
Add tovább!

Nem tudom garantálni, hogy a hét minden napján lesz cikk és azt sem hogy azonnal tudok válaszolni minden üzenetre. De megteszek minden tőlem telhetőt! :)

Len