2012. június 19., kedd

ScerrA ~ Tövistánc ~ Villáminterview

Tegnap két hazai nagyágyú is új videó klipet adott ki, így gondoltam utána járok egy kicsit a dolgoknak és elcsípem őket egy-egy villáminterjúra. Első körben Virágos Ádámot sikerült elérnem, hogy válaszoljon pár kérdésére a Scerra új élővideójával kapcsolatban.


Szervusz Ádám! :)
Nagyon jó kis klipetek lett nektek is! Gratulálok hozzá! :)
Üdv, Len!
Köszönjük szépen, nekünk is bejön a cucc! :)

Miért pont ezt a dalt választottátok a kliphez?
Igazából nagyon kedveljük ezt a szerzeményt és az sem volt utolsó szempont, hogy ugye az év elején megjelent lemezelőzetes címadó dala. Nem mellesleg gyors, dallamos, kellően zúzós darab, ami egy koncertvideóval párosítva tökéletesen tükrözi, hogy milyen is egy ScerrA buli! Kell ennél több? :)

Elég sok vágó anyag lehetett. Hány kamera forgott a koncerten?
Kemény 1 darab. :D
Sthurm Attila barátunk nagyon ügyes és találékony ember, elég meglesni a végeredményt és belegondolni, h mindez egy kamera...
Tényleg mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Amatőr körülmények között dolgoztatok, vagy volt profi segítség? Mert nagyon minőségi munka.
Annyi volt az egész, hogy felmentünk, zúztunk, ahogy szoktunk, közben mindent Attila intézett. Persze a buli előtt volt némi megbeszélés, hogy azért bizonyos részeknél ne takarjuk egymást, plusz felvettünk a gitárokról pár közelit is a backben. A már említett úriember volt a segítség. :)

Lesz más videó is a közeljövőben?
Egyelőre ezzel kapcsolatban nem tudok neked semmi biztosat mondani. A nagylemezhez mindenképp szeretnénk forgatni 1 vagy 2 videót, de, hogy mikor, azt még nem döntöttük el.

Készül már az új lemez? :)
Javában!
Zeneileg már minden kész, kellően össze is gyakoroltuk a nótákat, már csak arra várnak a többiek, hogy befejezzek pár szöveget, aztán megyünk is a stúdióba!:)

Várjuk a fejleményeket. Köszönöm a gyors válaszokat! Lássuk az új videót!
Mi köszönjük!:)

http://www.facebook.com/ScerrAOfficialLen