2012. január 17., kedd

MoodEdge - DVD megjelenés

Már sokat hallhattatok a Blekkbördön és sok más portálon arról a híres neves MoodEdge, pontosabban Men of Moods koncertről, amin Hantos Zoli mellé társult néhány nevesebb zenész, hogy előadjanak pár gyönyörű balladát és néhány jól ismert slágert. Az estről felvétel is készült és az a hétvégén meg is fog jelenni. Zoli beszélt róla röviden.

Szia Zoli! Közeleg az este, amikor megjelenik a Men of Moods DVD, izgulsz miatta?:)
Szia! Köszönöm az ismételt megkeresést és a lehetőséget, hogy itt lehetek.
Igen, nagyon izgulok hogy sikerüljön az utolsó simításokat is elrendezni és rendben megtartani az estét. Rengeteget tettünk bele ebbe az egész projektbe, úgyhogy számomra a tét nem kicsi, szeretném ha minden flottul menne és az emberek meg lennének elégedve azzal amit kapnak.

Sok munka van a DVD elkészítésével?
A koncert óta rengeteget dolgozok, dolgozunk az anyagon és meg kell mondjam, nem egyszerű. Az elmúlt héten így a célegyenesben például átálltam a reggel 8-tól délután 1-ig történő alvásra, a maradék időben munka van. Most úgy tűnik, hogy azért már célban vagyunk és nem lesz semmi gond, de majd akkor nyugszom meg teljesen, ha a vetítést nézve kortyolgathatom a sörömet (nevet). Egyébként volt egy-két technikai probléma ami utólag derült csak ki, viszont igyekeztünk a legjobbat kihozni abból amink volt és azt kell mondjam, hogy egy igen hangulatos és különleges anyagot sikerült előállítanunk a végére, remekül visszaadja az este hangulatát.

Mennyi nyersanyag készült?
Hát nézd, 3 kamera folyamatosan forgott 5 órán keresztül, valamint egy digitális pult ugyanígy. Tehát sok. Ebből igyekeztünk kihámozni a lehető legszebbeket, legjobbakat.

Egyedül dolgozol rajta, vagy van segítséged?
A hanganyagot egyedül kevertem meg, valamint az utólagos grafikai munkákat is magam csináltam meg és a gyártást is én szervezem. A videó anyagok vágásában volt segítségem. Rengeteget dolgoztunk vele Hardy cimborámmal valamint most Seiner Tomival. Szegény sem alszik már miattam 4 napja, most a héten minden nap reggelig dolgozunk az utolsó simításokon. De hát ilyen ez a szakma (nevet). Amúgy tényleg annyira jó lesz a cucc, hogy élvezzük a vele való foglalkozást, csak kár hogy csak 24 órából áll egy nap.

Mit érdemes tudni a megjelenő korongról?
Hogy baromi jó! (nevet). Ami még fontos, hogy az estén résztvevő három vendégzenekar közül kettőnek egy-egy videója felkerült a dvd-re. Ezzel szemben a Men Of Moods koncert anyagáról 4 darab meg lekerült. Az oka egyszerű: ezeknek jogait más szerzők birtokolják, tehát ezeket csak feldolgozásokként játszottuk. Viszont a youtube-on és a hivatalos honlapomon (www.moodedge.com) meg lehet majd nézni.

A bizonyos estén egyedül fogsz játszani, vagy esetleg társul hozzád valaki a Men of Moodsból?
A MoM-on játszó akusztikus gitáros: Urbán Mátyás is fellép Gitera produkciójával, illetve Hangácsi Marci (akusztikus gitár, ének) is játszik majd.
Természetesen MoodEdge koncert alatt lesz több személyes jam is, mint általában mindig. Hogy ki, melyik számban, az legyen meglepetés… ;)

A megjelenésen felül várható még valami különlegesség az este folyamán?
Ez egyszerre lesz koncert est, dvd megjelenés, vetítés és közönségtalálkozó. A célunk, hogy a programokat élvezzük (mind a zenészek akik játszottak a koncerten októberben, mind aki eljön erre szombati hepajra), valamint utána együtt beszélgessünk és bulizzunk egy nagyot. Ahogy ismerem a társaságot, egészen biztos hogy egy idő (és néhány whiskey) után lesz sok fura dolog és különlegesség. (nevet).


Itt az esemény, ahol további információt találhattok:

Ezen felül három koncert is megkoronázza a megjelenés estéjét:
Természetesen lesz MoodEdge (link: www.moodedge.com) szóló koncert, ahol a Men Of Moods tagjai közül néhányan csatlakoznak is pár számban. Ezen emberek közül ketten elő is adják szóló produkciójukat: Urbán Mátyás a Gitera (link: http://www.myspace.com/giterafett) produkcióját, mellyel már Rómában is járt egy tehetségkutató döntője kapcsán, illetve Hangácsi Márton (link: http://www.facebook.com/hangacsimarton ), aki gitáros-énekes műsorával az X-Faktorban is szerepelt.
Gyertek el, osszátok meg az ismerőseitekkel, jó buli lesz!

Len