2012. január 26., csütörtök

Meankind ~ EP premier

Az oldalon már többször szerepelt Meankind projekt, a tavalyi 22.ZERO EP és klip után most újabb anyaggal virít. Hogy miről is van szó? Pencs Tomi válaszolt.

Örömmel látom, hogy folytatjátok a projektet. Van valami hosszú távú tervezek már, vagy csak nem bírtatok magatokkal?
Nem tervezgetünk, így alakult. Ha vannak ötleteink, van kedvünk akkor csináljuk, de nagyon szeretünk ezzel a dologgal foglalkozni, szóval biztos nem állunk meg itt.

Van valami változás az előző anyaghoz képest?
Az előző anyaghoz képest epikus hosszúságú dalok születtek, van olyan ami eléri a 3 percet. A hangzással is megpróbáltunk kicsit többet foglalkozni, majd a közönség eldönti, hogy sikerült.
A szövegek pedig továbbra is titkosak, de nekünk nagyon sokat jelentenek.

Továbbra is csak ketten dolgoztok a projekten, vagy már más is társult a dologhoz?
Most már hárman vagyunk, ugyanis beszállt hozzán Vándor Erik, aki a főállásban a Conan's First Date zenekar gitárosa. Így most már ketten tudunk dolgozni az alapokon, aminek nagyon örülök.
Erik egyébként nagyszerű gitáros és mindemellett rendkívüli férfi is.

Még mindig nem tervezitek hogy zenekarrá nője ki magát a dolog?
Nagyon ráéreztél mikre kell rákérdezni :) Gondolkodunk rajta, vannak tervek és szeretnénk élőben játszani. Te tudod meg elsőként, ha ez összejön :)

Várható egy újabb ominózus klip is?
Természetesen. Rengeteg ötletünk van, amint jó idő lesz forgatunk is :) Megpróbáljuk mi is befűzni Horst Fuchs-ot egy vendégszereplésre, de ezek a tárgyalások még zajlanak.

Terveztek későbbre újabb EP-t vagy akár albumot, vagy szokás szerint: attól függ milyen kedvetek lesz?
A kedvünktől függ, igen :) Egyébként úgy tervezzük, hogy mindig 3-4 dalt fogunk egyszerre megjelentetni. Lehet ezt nevezni EP-nek, vagy akárminek.
Egyrészt azért jó ez, mert mi se tudjuk, hogy valaha lesz-e egy albumra való új szám, másrészt meg sokkal könnyebb, mint teljes lemezt csinálni :)

Lássuk és halljuk az új anyagot! :)http://www.facebook.com/meankind

Len