2011. szeptember 18., vasárnap

Times of Grace

Metalcore kedvelők figyelem. :)
Emlékszik valaki a Killswitch Engage alapító énekesre Jesse Leach-re? Ugye mindenki ismeri a szintén alapító és még most is kulcs szerepet játszó Killswitch gitárost, Adam Dutkiewicz-t? Még szép hogy IGEN!
Nem is olyan régen, ők ketten újra egymásra találtak és közös projektbe kezdtek. Így született meg a Times of Grace, ami azóta teljes zenekarrá nőtte ki magát. A két zenészhez társult Joel Stroetzel gitáros(Killswitch Engage), Matt Bachand basszeros(Shadows Fall) és Dan Gluszak dobos(ex-Envy on the Coast).
Az egész 2007-ben kezdődött amikor Adam egy turné alatt balesetet szenvedett és kórházba került. Amíg lábadozott felkereste Jesse-t hogy segítsen neki dalszöveg írásban és éneklésben, mert úgy érezte ő nem elég jó ebben.
2008-ban kezdődtek meg az első munkálatok és Adam létrehozott egy Myspace oldalt is a projektnek.
Adam énekelt a lemezen, feljátszotta a gitárokat és a dobot, Jesse pedig megírta a szövegeket és szintén énekelt.
Végül 2011 januárjában került napvilágra a lemez The Hymn of a Broken Man címmel. Azután szedték össze a turné felállást és kezdtek el élőben is játszani.
Érdekes lemez. Aki szereti a Killswitch Engage-ben már megszokott Adam-es zúzást és a fülbemászó dallamokat... az imádni fogja ezt is! :)http://www.facebook.com/OfficialTimesofGrace
http://www.timesofgraceband.com
http://www.myspace.com/timesofgraceband