2011. október 5., szerda

Magyar hangszer a toppon

Mint ahogy már az évtizedek során bizonyította az Orion, Videoton és még sok más magyar cég, a hazai minőség bizony nem is rossz... sőt!
Két dolog van amit szeretnék mindenképpen figyelmetekbe ajánlani. A Silverblade hangcucc család és a GPD gitárok. Mind a kettő MAGYAR... és ihah.. micsoda minőség.

Lássuk mit is tud a Silverblade. Egy viszonylag friss márkanévről van szó. Legnevesebb használói, képviselői gyakorlatilag az egész Leander zenekar(Vörös Attilával az élen), Alex Guth, Kékkői Zalán vagy a Wisdom gitárosai.
Egyenlőre még csak két full-csöves fejet a Hellhound 50-et és a Hellhound 20-at forgalmazzák... de valami eszméletlen mire képesek. Az alábbi videóban Vörös Attila(Leander, Nevermore) mutatja be nekünk a pokoli kis dobozt.A fejen kívül még van három Power-Amp, az SB100 és az SB200 illetve a Strenght of Will, van négy láda, DLG 212, DLG 412, DLB 410(basszusgitárhoz) és itt is a Strenght of Will. Kombók egyenlőre sajnos még nincsenek, de ne csüggedjenek az érdeklődök, mert hamarosan azok is érkeznek. Nagyon ajánlom mindenkinek!

A GDP gitárok... hát ahogy láttam eddig nem készült valami sok... de azok bizony nagyon odatesznek. A hangszerkészítő mester Gerstmájer István gyakorlatilag bármilyen formai, festési kérelemnek eleget tud tenni. Hogy itt is legyen kis referencia... a Watch my Dying gitáros Bori Sanyi 8 húrosát is ő rakta össze.De minek is beszélek... nézzétek meg a videókat és nézzetek szét a honlapokon kedvetekre!

http://www.silverbladeaudio.com
http://www.gpdguitars.hu